Clash of Nations 2017

 Clash of Nations för sjätte gången

Clash of Nations arrangeras för sjätte gången den 24-25 mars på Lugnet i Falun. Tävlingar 2017 är Super Snowcross Pro Open/Stock och uppvisningar i Freestyle Snowcross och Freestyle Motorcross. Precis som tidigare år kommer intäkterna från alla barnbiljetterna oavkortat gå till Stiftelsen MinStoraDag.

Förutom evenemanget på Lugnet kommer vår samarbetspartner Smak och Mera arrangera tillhörande efterfester med underhållning på Magasinet båda kvällarna.

Efter förra årets lyckade flytt av skotercrossbanan in till bromsplan fortsätter vi nu utvecklingen av evenemanget. Vi siktar mot att skapa ett evenemang för hela familjen att besöka och uppleva. Det senaste evenemanget blev vårt bästa genomförande någonsin och vi är just nu i planeringsfasen där vi siktar på att göra det ännu bättre tillsammans med åkare, samarbetspartners och volontärer.

Evenemanget har de senaste åren lockat 10 000 besökare och vi ser fram emot att återigen fylla Lugnet Arena. Evenemanget grundades 2011 i Falun och har sedan dess utvecklats till ett av Europas största extremsportevenemang.

Biljettsläpp kommer att ske fredagen den 4 november.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer