Boondocker by Chris goes Radien

Del 6

Det händer en hel del i garaget, även om det ibland inte känns som att det går så snabbt framåt. Jag vill få fotstegen färdiga innan jag lackar chassit så det har varit fokus på dom den senaste tiden. Jag har inga mallar utan bygger dom egentligen på plats på skotern. Så det är mycket inpassade, slipande och svetsande.

Inför detta bygge har jag investerat i lite nya verktyg som har gjort jobbet betydligt enkalare och förhoppningsvis blir resultatet snyggare och bättre också. Jag har köpt en riktig rörnotcher, vet inte det svenska namnet på den men det är den jag använder för att kapa runda rör så dom passar ihop med andra runda rör. Sen har jag köpt en riktigt rörbock och ett plåtbockningsverktyg.

Just nu är nästan båda fotstegen klara från min sida. Då jag punktat ihop fotstegen kommer en kompis hjälpa mig med att sveta ihop allt med tigsvets. Så blir det snyggare och bättre.

Dynan är också inskickad till Hanngrens i Sundsvall och jag har även skickat dom en design på hur jag vill ha den. Dock väntar jag med att avslöja den designen.

Facebook

Instagram

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer