Boondocker by Chris goes Radien

Del 5

Ja då var semestern avklarad. Jag har tillbringat största delen av min semester utomlands vilket har betytt att jag inte kunnat jobba något direkt med skotern. Men här kommer en lite statusuppdatering iaf.

Efter att ha kapat bort fotstegen för att anpassa för dom nya jag planerar bygga så konstaterade jag att det blev en massa “kapkanter” som inte hade nån färg på sig. Först hade jag inte alls tänkt lacka tunneln eftersom den redan var svart. Planen var att bara lacka den främre delen av chassit som är aluminiumfärgat. Men efter att han funderat ett tag så vill jag få det ordentligt gjort och få exakt samma färg på hela chassit. Så alla delar demonterades från tunneln och sen preppade jag även den för lack.

Så nu ska jag bara tillverka fotstegen och anpassa bakre lyftbågen medans tunneln är olackad. Detta för att inte repa en nylackad tunnel :). Michael på Swetown har också tagit fram en första design på dekalkittet som kommer bli supersnyggt och inget liknande som jag haft tidigare. Men väljer att behålla det för mig själv tills vi fått fram den slutliga designen. Har även haft kontakt med Mikael på Hanngrens sadelmakeri i Sundsvall som ska hjälpa mig att anpassa färgerna på dynan så den matchar resten av bygget.

Facebook

Instagram

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer