Daniel Bodin i Nitro Circus Live

Daniel Bodin, gör premiär med världsunik snöskoter-uppvisning på Nitro Circus Live.

Daniel Bodin är den förste svensk som deltar i Nitro Circus Lives hela Europaturné 2013. Dessutom blir han den förste någonsin som under showen utför ett nummer på snöskoter, utan snö. Daniel kommer med Nitro Circus Live till Stockholm den 16 november och till Malmö den 19 november.

Nitro Circus Live är en show med makalöst vågade trick och uppträdande på motocross, BMX, skate och andra fordon, som körs av världens främsta stjärnor inom actionsport. För första gången i showen ses nu en ombyggd snöskoter flyga 10 meter upp i luften. Numret utförs utan en flinga snö. Bakom styret sitter Daniel Bodin från Malung:

“Jag tackade självklart ja när Nitro Circus frågade mig om jag ville göra ett specialnummer på snöskoter. Det är hur kul som helst att få vara med världens bästa åkare i världens främsta actionshow. Roligast kommer att bli att få köra på hemmaplan”, säger Daniel Bodin.

Daniel Bodin har åkt snöskoter i över 10 år och är en av få åkare i Sverige som har gjort sig ett namn inom actionsport-världen eller “showbiz”, som han kallar det. Han är känd för sina enorma hopp och bakåtvolter. I år tog han guld i X Games i Aspen, guld blev det även 2011 i Freestyle och Best Trick, samt silver 2010 i Best Trick. Daniel kombinerar FMX på sommaren med snöskoter på vintern.

I år är han med som ende skoterartisten under Nitro Circus Lives hela Europaturné och utför ett av showens farligaste nummer med en över 200 kg tung snöskoter. Håll utkik efter en en röd snöskoter.

Nitro Circus Live är en spektakulär show som utvecklats av actionsportikonen och 17 gånger X Games-medaljören Travis Pastrana. Han har samlat 40 av världens bästa actionidrotts-stjärnor för att utföra några av de mest galna och farliga tricken på motocross, BMX, skateboard och andra så kallade “åk”, så som kylskåp, Barbiebil, trehjuling, shoppingvagn, boogie board och många fler. Showen har hittills sålt över 750 000 biljetter i världen.

Daniel Bodin uppträder på Nitro Circus Live:

Stockholm: lördag 16 november, kl 19.30, Tele2 Arena

Malmö: tisdag 19 november, kl 19.30, Malmö Arena

Biljetter via Ticnet: www.ticnet.se

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer