Nytt från Team Renheim

Team Renheim gjorde under helgen klart vart alla syskonen ska köra under kommande vinter och enligt vad man kan läsa på FB-Team Renheim är det detta som gäller:

Marica dressar om till grönt och kommer tillsammans med Arctic Cat/Catmaster.se och CHRISTIAN BROTHERS RACING Team göra en fullsatsning i USA hela säsongen.
“Det är verkligen en dröm som uppnåtts, att få tävla en hel säsong i USA och i år även på nytt märke ska bli oerhört spännande. Jag kan knappt bärga mig till början av november då det bär iväg. Målet är givetvis satt högt, jag siktar inte på annat än toppen!”

Då Marica drar till staterna tar Ronja över ansvaret här hemma och även rollen som Ski-doo åkare. Med full support från SKI-DOO & LYNX HALLEN IDRE är hon nu deras enda åkare och även samarbetet med Halvarssons JOFAMA kommer fortsätta till vintern.
”Ska bli väldigt spännande att testa Ski-doo och tack vare att jag har sådant otroligt stöd ser jag positivt på kommande säsong och jag känner mig mer taggad än någonsin. Kommer göra allt för att försvara men också förbättra min SM-medalj, go hard or go home!”

Adam skriver på för ännu en säsong med Ski-doo och börjar säsongen i USA tillsammans med BOSS RACING Team. Med sig har han stöd och uppbackning från mekaniker Jocke samt Sven-Erik Revelj från Öhlins. Efter jul fortsätter han satsningen i Sverige med VM-serien som största målet. Siktet är även inställt på att få en startplats i kommande X-Games.
”Efter den mindre lyckade satsningen i USA i fjol känns det riktigt bra då allt är mer på mina villkor nu och att jag har med mig mina egna mekaniker känns också väldigt skönt, ska bli spännande att se hur säsongen slutar!”

Trion från Sverige med hjälp av Boss Racing siktar såklart högt då de bland annat har ett VM-guld och två SM-guld att försvara samt att sätta namnet Renheim på kartan bland den amerikanska skotercross-eliten!Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer