volvo v70 -99

renegadexx

Välkänd medlem
18 apr 2008
2.134
1
38
Östersund
jag ska inte ha miniramp då det ser ut som ett gäng soldater som har skjutit skarpt på dem efter viss många mil..

xenon i helljus funderar jag på men tror att det kommer bli så bra för ja tycker helljus reflektorn är för långt nerriktad.
vill ha ljus längre bort från bilen sen får jag för mig att reflektorn e för lite för tex 5000 kelvin xenon så det blir en enda gröt med ljus framför bilen.. rätta mig om jag har fel!!??

xenon i bosch lysen blir det nog inte för plånboken inte tillåter just nu:( mycket skotergrejer på G;)

om det blir extraljus så blir det 3 st bosch big knick "långa" som jag hade tidigare! lyste som jävulen själv utan xenon.

det står alltså mellan xenon 5000-6000 kelvin i helljus och inga extraljus eller bara 3 långa boschar.
och skaffar jag extraljusen så kommer jag svetsa på en loppa längst ut på bultarna så det inte går att ta ur bultarna från hållarna men det går ända att justera om dem från bil till bil.. eller dess låsmuttrar. tjuvarna i byn är nog mellan 10-16 så jag tror (hoppas) inte dem har mage att förstöra en hel bil..
 

Linkan78

Aktiv medlem
24 mar 2009
52
0
1
Luleå
Ett xenonkit 50w kostade 680kr så det är ju betydligt billigare än att köpa x-ljus. Iofs ett år sedan men dom ligger därikring. Sen om du vill köpa x-ljus så är det ju bara att flytta över xenonlamporna till dom om du har samma sockel dvs. Svårt att säga hur ljusbilden blir, på min så vart ljusbilden bra faktiskt. Brukar bli knasigare på konverterade halvljus då jag testade på min andra bil.
 

arjeplogarn

Välkänd medlem
11 mar 2008
3.792
3
38
Residenset
Om någon är intresserad så har jag en hel hög med Torq-Set-skruvar som bara ligger och skräpar som jag kan skänka bort. De går inte att få upp med vanliga bits utan det är specialbits som gäller. Kanske inte det mest avancerade stöldskyddet men de hindrar i alla fall ögonblickstjuven.

GLS: Hade den haft andra fälgar hade det varit en stilstudie i epitetet slangarmerca.
 

vidamic

Välkänd medlem
5 sept 2004
1.098
0
16
Jag har löstagbar båge med 3st lightforce 240 ombyggda till 55w xenon, drivdonen sitter innanför grillen och dom små snabbkontakterna lätt åtkomliga. Jag rycker säkringen till ljusen och kopplar ihop sladdarna för att slippa fukt. Funkar kanonbra, man glömmer sällan en ljusramp som kostar 7-8 tusen på bilen när man är osäker. Tråkigt bara att man måste göra såhär, mitt å ditt försvann för många år sedan tyvärr :hmmmm2: