Senaste material av asker

  1. asker

    Köpråd skoter efter 20 år

    Håller med JAAG fullständigt, tror många köper för långa maskiner. Skaffade själv också en kort maskin (307cm) och den har faktisk blivit körd mer än lössnömaskinen, inte för att jag kört mer led, utan den är så jäkla rolig att köra även i lössnö. En kort modern fullbred maskin är helt klart...
  2. asker

    Kolv mxz 800 04

    pro-x kolvarna säljs av duell så vilken handlare som helst kan ta hem dessa, sen kan de säkert vara slut just nu men kommer säkert lite senare i sommar.
  3. asker

    82.?mm kolvar

    Lägg upp bilder på cylindrarna och kolvarna så ska vi nog lista ut vad för grejor du har.
  4. asker

    82.?mm kolvar

    BRP:s 800 har 82mm. Leta rätt på några bilder och jämför.
  5. asker

    144 skenor på 155 boggie.

    Egentligen är det inget som passar åt något håll. Men av alternativen är det nog enklast att modifiera 144 skenorna så de passar till pro-rmk boggien.
  6. asker

    Fått i vattenblandad bensin i tanken, vad behöver man tänka på?

    Töm ur så mycket av soppan i tanken som möjligt, tanka sen i e10 soppa, typ vanlig 95. Mer etanol hjälper till stt samla upp vattnet. Då soppan cirkulerar så räcker det med att du får igång den igen så kommer det gå bra. Tror inte du behöver krångla med att tömma filter och slangar.
  7. asker

    Bestyckning 800 motor

    Nu måste det väll ändå vara en iq600r du menar och att det sitter 800cfi cylinder på? För på 600rr blocket passar inga 800 cylindrar.
  8. asker

    BM POLARIS MATRYX EXO Frontbåge + Polaris Sentry bukskydd

    Ett bukskydd är nog det mest meningslösa tillbehör du kan köpa till en skoter. Men jag förstår att det är lättsålt av säljarna till de som inte har koll för det går som inte att säga emot, men slår du i något hårt nog så hjälper inte bukskyddet ett skit, då har man betydligt större problem.
  9. asker

    Peltor WS XPI

    En annons här bör innehålla pris, för auktioner finns det andra sidor för. Ett par peltor är kanske inte helt inpassande som skotertillbehör. Men då det ofta bärs istället för hjälm så får det väl anses passa in här ändå, även om det kanske inte är lämpligt.
  10. asker

    Smörjfett

    Har du redan något hemma så använd det, men jag brukar köra med marinfett för det är det enda som funkar i min sluta grävmaskin, men det funkar bra till skotrarna också, inte märkt något problem vid sträng kyla. Enda nackdelen är att det är typ dubbelt så dyrt som vanligt entreprenadfett, men...
  11. asker

    Tempgivare placering

    Funkar inte tempgivaren i toppen, som man ser i displayen? Vattnet flödar genom 3an och ut genom 1 & 2 beroende på hur termostaten står.
  12. asker

    250 000 till 300 000:- för en ny maskin

    Håller med till 100%, jag själv skulle ha svårt att motivera 150k för en maskin utan garanti eller väldigt kort garanti kvar. Får se hur det blir när det blir dags för byte, tänkte ha shreddern en säsong till. Har inte tillverkarna kommit med något nytt måste ha (nya dekaler eller ny plast på...
  13. asker

    250 000 till 300 000:- för en ny maskin

    Men det är väll väll självklart, annars skulle det inte gå att sälja en ny maskin maskin för 250k+ om den bara är värd 100k efter 2-3år.
  14. asker

    250 000 till 300 000:- för en ny maskin

    Priset är väll en sak, man tar sig råd. Men maskinerna är ju förfasiken inte värda det dom kostar, kvalitén är ju fortfarande usel på dom, många motorer går ju inte änns som de ska, visa käkar stift utan anledning, handtag som snurrar, tumvärmare som lägger av mm... Upptäckte på min shredder att...
  15. asker

    Motorrenovering

    Precis detta är ikke tillåtet. Speciellt när man tar upp en 13 år gammal tråd i enbart syfte att göra reklam.