Fotstegs förstärkare

ACreature

Medlem
1 jan 2000
12
0
1
Arjeplog Sverige
hej, jag har en ski-doo mxz 500 -98 och vill ha fotstegsförstärkare till den. någon som vet om några bra och som har halkskydd och framför allt inte kostar för mkt? Tack på förhand.
 

Strigo

Välkänd medlem
18 aug 2004
118
0
6
köp

tja
köp dom som vissades iannonsen.
en kompis har köpt sånna o dom såg riktigt bra ut o för de priset är de inte mycket o fundera efter:cool:
 

henkew

Välkänd medlem
31 dec 1999
1.630
0
16
44
Bredbyn
www.henkew.com
"Blocket-förstärkaren" räcker bara halvvägs ut på fotsteget, den taggiga kanten hamnar alltså mittemellan tunnelväggen och kanten på fotsteget, om någon fattar? :confused:
Den är alltså mycket mindre än den ser ut...

Du kan ju dra iväg ett mail till ToBe och höra om dom verkligen inte passar på din skoter, är det så stor skillnad mellan olika fotsteg?
Finns kanske någon här som vet?
 

Kisse

Aktiv medlem
1 jan 2000
64
0
6
Insjön Sverige
Anledningen till att dom slutar en liten bit över mitten är ju att man vill ha fäste, dom är gjorda precis som lynx orginal förstärakare.
O dom slutar en bit över mitten, man vill ju inte ha den taggiga kanten vid röret. För med dessa kan man ju kombinera med halkskydd på röret oxå..
Det var en ganska stor debatt om dessa förstärkare på en annan sajt ifjol, o då var det någon som tyckte dom var korta..
Men sanningen är har man en hel fotstegsförstärkare över hela fotsteget ända från framändan till bakändan så får man 0 flexibillitet..
Men det är ju det man vill ha kanske någon tycker..
Men blir det tvärstumt så är det faktiskt större risk att knäcka tunneln, än om det kan flexa något på sidorna.. Man skulle kunna förklara det på samma sätt som om man skulle fiska.. Har du en stumt fiske spö så knäcker du linan lättare, än om det skulle ha ett med lite fjädring i..

Tack för ordet: Mvh Fredrik