Nårsa kommer till Clash of Nations

Förra årets vinnare av Clash of Nations, Petter Nårsa, kommer tillbaka till Falun för att försvara sin guldmedalj. Petter är en av världens absolut bästa skotercrossåkare och med guld i förra årets tävling och två silvermedaljer från de senaste världsmästerskapen blir han farlig i vinter.

Petter kör denna säsong sin första som skoterproffs i Team Boss Racing i USA. Petter var redan som junior framgångsrik i skotercross och är en av de i Sverige som åker absolut flest timmar på skotern varje säsong. Den nu 20-åriga talangen kommer från Moskosel i Lappland och har startnummer 271.

Petter Nårsa är den första av de 32 åkare som kommer bjudas in till Clash of Nations största klass Super Snowcross – Pro Open. Här finns endast plats för de bästa och vi lovar att det kommer bli tuff konkurrens för unge herr Nårsa.

” Efter förra årets succé står åkarna på kö för en inbjudan till Clash 2013!” säger Ted Lindborg, åkaransvarig Clash of Nations.

Mer information hittar ni på www.clashofnations.se

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer