Tucker vinnare andra veckan

Tucker Hibbert gjorde en näst intill perfekt helg under AMSOIL Snocross Championships 3:e och 4:e runda i Bessemer, Michigan. Det var på en av dom tuffaste banorna i ACS historia som han lyckades vinna 3 av 4 kvalrace. Han valde i finalen att ställa sig på yttersidan i starten, drog iväg direkt och höll ledningen hela vägen i mål.

Hibbert kom till den här helgen som 5:a i Pro Open championship och ligger nu efter helgens vinst 2:a, 10 poäng bakom ledande Robbie Malinoski. Nästa tävling är i Canterbury Park i Shakopee , Minnesota den 4-5 januari.

Tucker:

“Det känns helt underbart att vinna igen. Det har inte kännts så här bra på länge. Vi i teamet har jobbat övertid i flera månader nu och jag är glad och stolt som har ett så bra och hårt arbetande team. Jag har dom att tacka för hur bra det går.

“Den här banan var verkligen rolig att köra och jag blev påmind om varför jag håller på med det här. Det är en underbar känsla att känna flåset av alla som jagar i hasorna på en, och det gör så att jag tvingas köra fortare för varje varv för att vinna. Nu fokuserar vi på att komma till nästa tävling och vara ändå snabbare och starkare.”

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer