Petter Nårsa till CON

Tidigare vinnare av Clash of Nations återkommer för att återerövra tronen!

Nu presenterar man ytterligare en åkare som är klar för Pro Open vid Clash of Nations. Petter Nårsa som tillhör världseliten inom skotercross, med bl.a. tre raka VM-silver i bagaget.

2012 vann Petter klassen Pro Open vid Clash of Nations men när tävlingen senast avgjordes (2013) fick han se sig besegrad av amerikanen Tucker Hibbert och nöja sig med en silvermedalj. Petter Nårsa som tillhör världseliten inom skotercross kommer återigen tillbaka till Clash of Nations för att återerövra tronen.

Vi kan lova att han kommer att möta tufft motstånd i Pro Open i år men det är inget som räds den 22-åriga talangen från Moskosel i Lappland som ser fram emot att komma till Falun i vår.

“Clash of Nations har för mig blivit något man ser fram emot redan när säsongen startar. Har ett av mina allra bästa minnen från karriären från just Clash of Nations 2012. Väldigt seriöst arrangemang med mycket publik som får hela tävlingen att bli mycket bättre. Hoppas att det kommer mer folk från USA till nästa race.” säger Petter Nårsa.

I fjol var han med i ESPN Winter X-games i Aspen, USA där han knep en femte plats i tävlingen. Dessutom tog han för tredje året i rad silver när VM avgjordes i Finland, han avslutade dessutom säsongen med att ta hem SM-guldet när SM arrangerades i Östersund.

Extremsportsevenemanget Clash of Nations som arrangeras för fjärde gången går av stapeln den 27-28 mars 2015 på Lugnets Arena i Falun. Under två dagar kommer världseliten att tävla i extremsporterna Freestyle Skoter och Super Snowcross, nytt för i år är även Mountainbike Dual. Tidigare år har evenemanget lockat tävlande från flera nationer och nästan 10 000 besökare till Falun och dubbelt så många som följt webbsändningen.

Läs mer om Petter Nårsa: www.pettersnowcross.se

Läs mer om Clash of Nations www.clashofnations.se

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer