snöskoterenkäten

Hjälp till att svara!

Dela med dig av dina erfarenheter. Svara på en enkät om snöskoteråkning!

Välkomna att delta i en undersökning som Nationella Snöskoterrådet genomför under vintern 2019 riktad mot snöskoterförare och markägare i samarbete med ett antal olika aktörer.
Syftet är att fånga upp attityder till och kunskaper om ett antal viktiga frågor för att på så vis utveckla Nationella Snöskoterrådets kommunikation och arbetssätt.

Bland annat kommer den statliga utredning som syftar till att modernisera den lagstiftning som bland annat reglerar snöskoterkörningen att beröras. Nationella Snöskoterrådet vill bidra till ett så bra kunskapsunderlag som möjligt till utredningen. Sammanfattande resultat från enkäten kommer att presenteras för utredningen så ta chansen att berätta vad du tycker!

Frågorna tar omkring 10 minuter att besvara. Du som svarar är anonym. Resultaten från studien kommer du att kunna läsa om hos medverkande organisationer och media samt på Nationella Snöskoterrådets hemsida.

Klicka här för att komma till enkäten.

https://reply.surveygenerator.com/go.aspx?U=35148iemUSXmxHCHVK5c9

Sista svarsdatum är: 17 mars

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer