Sveriges modernaste skoterbutik!

Cubic AB i Mora

Jag tyckte det var alldeles nyss som man gjöt plattan till denna enorma utbyggnad och nu är allt klart!

 

Cubic som säljer alla BRP:s produkter i Mora har fått hjälp av BRP Kanada med designen av den nya butiken och man har satsat stort när man gjort detta hästjobb. Det har verkligen gått undan med det här bygget även om det inte har varit helt problemfritt.
– Ja vi fick lov att gräva ut ordentligt, nästan 6 meter ner på hela ytan och runt 8000 kubik togs bort innan vi kunde fylla igen och gjuta plattan, säger Jeff och fortsätter. Plattans var klar till Skoterns dag och sedan var det inbrottet också, suckar Jeff.
– Det är mycket runt om kring som tar tid med byråkrati, du ska ha alla ritningar och designers ska göra sitt. Själva designen av butiken som kommer från Kanada tillhör BRP:s koncept men någon exakt likadan butik finns inte, säger Jeff.

 

Till november-december rullade det ändå på bra och både stomme och tak kom upp. Inredarna var redan bokade till mitten på januari så det blev lite stressigt.
– Veckan innan de skulle komma hade vi en decimeter snö på plattan, inga fönster, ena väggen var öppen och ingen port, säger Jeff med ett skratt.

 

Kommunalråd Anna Hed klipper bandet och inviger butiken.

 

Men den veckan fick man mycket gjort, både dag och natt, så att inredarna faktiskt kunde starta sitt jobb på måndagen!
– Efter det vara det ”bara” att flytta in alla grejor, fixa kassor och nätverk med mera så var det klart, skrattar Jeff!

Pricken över I:et var när skyltarna kom upp natten som var och vi kan lugnt säga att butiken syns väl från vägen tack vare både skyltarna och det stora skyltfönstren. Om du har vägarna förbi Mora är Cubic ett självklart stopp för den skoterintresserade!

Hasse Olsson från BRP var på plats!
Verkstaden ligger kvar vägg i vägg med butiken.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer