Blandade bilder från Snow Shoot 2014 i USA

Ja här kommer ett litet potpurri med bilder från körningen i USA. Jag längtar redan till nästa år…

Enjoy!

ViperMotor

Nej det var inte så här skotrarna såg ut efter att vi varit ute och kört! Överst är det det den nya 900 ACE motorn som står modell för att visa hur tekniken fungerar, och under det ser man hur det ser ut under skalet när en Nytromotor har fått ta plats i ett Arctic chassi. I det här fallet i Vipern.

Kajander HCR_kopia

Oj vad tråkigt han har! Närå, HCR:en gick som ett skott och var rolig att leka omkring med, tyckte Mattias Kajander.

Klockar i_brant_kopia

På sina ställen var det ordentligt brant, ca 35-40°, och det är nästan så att fotograf Klockar behöver rep att säkra sig med. Tur att han är en kille med båda fötterna på jorden!

Koll p_skotrar_kopia

Vad ska jag köra, undrar Kajander. – Öh, säger jag. För det var lite snurrigt i depån och det stämde nästan aldrig med dom skotrarna man hade på bokningslistan.

Jag volt_kopia

All rolig körning gjorde så att jag totalt flippade ut. Strax efter körde jag in i ett av dom få träden som stod i den här branten, men efter en kopp varm choklad och tröstande ord från chefen så var jag igång igen varpå chefen själv körde fast i ett träd…

Dude Motell_kopia

Inget stunt här i år, men nästa år…då ni!

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer