Chris redo för Snöskoterns dag!?

10 dagar kvar…

Premiärvisningen av årets upplaga av Boondocker by Chris kommer ju bli på skoternsdag hos Ljungbergs Motor i Sveg.

Eftersom jag inte precis bor granne med Ljungbergs så har jag ju lite restid och så också. Så det är 10 dagar tills maskinen måste stå klar för att kunna lastas på släpet. Pga en rad olyckliga omständigheter kommer jag ej att hinna få dom laserskurna delarna från Patrik. Det betyder att det blir lite andra lösningar istället för det som var planerat där.

a15

Ikväll har jag satt på lite flera dekaler och ändrat finnish från polerat RST till borstat RST på bakre lyftbågens sidor. Sen monterade jag hela bakre lyftbågen också. Själva handtaget är nylackerat också i matchande färg med övriga delar. Testade också några olika metoder för att kunna få till en aluminiumlist så den matchar det borstade RST. Inte så enkelt som man kan tro men fick till det hyfsat till sist iaf.

a2

a3

9 dagar kvar…
Idag hände tyvärr inte så mycket i garaget. Det var en lång dagen på jobbet och efter det stod massage på schemat. Men lite annat fixades som behöver ordnas innan skoternsdag. Fixade till två affischer som jag tänkte ha vid skotern med lite info om bygget och bilder från byggtiden. Dessa mailades iväg och förhoppningsvis får jag dom printade innan helgen. Sen har det ordnats lite med det praktiska innan trippen och med boende o. dyl.

a4

8 dagar kvar…
Idag hämtade affischerna som jag ska ha bredvid skotern på skoternsdag hos Ljungbergs. Sen blev det tid i garaget. Först fixade jag en dekorplåt som jag monterade bakom fotstegen. Detta för att dölja hålen från dom gamla fotstegen och även där dekalkitet inte är anpassat. Kapade till en aluminiumplåt som jag sedan borstade för att matcha teamat. Då dekorplåtarna var klara så monterades båda fotstegen. Sen då dom var på plats så monterade jag boggien. Så det känns som jag ligger bra till 8 dagar innan deadline… men jag har lärt mig att det kan alltid strula till sig ändå så det blir stressjobb för att hinna klart.

a5

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer