Gips är djävulens påfund...

axL_

Välkänd medlem
3 nov 2006
336
0
16
Råneå
brutigt snoppen och tre ärr på olonet och bara en halv pungkula kvar
tycker fan att han borde bli kickad!!!:mad: här försöker vi "alla" vara seriösa och skiva nått vettigt! och det är inte första gången han försöker vara lustig!
 

ski-dooer

Välkänd medlem
21 nov 2006
212
0
16
jämtland
Haha lite humor får man väl lov att ha..:D
Kom att tänka på ett scenario när jag åkte på en gammal yz 250 för många år sedan.. Matade på för fullt efter en skogsväg, som helt utan vidare tog slut..:rolleyes: drog blocknit och bakhjulet sladdade ut i kanten där det låg en sten, fick tvärkast åt andra hållet crossen flög en par meter och jag efter, i förbifarten fastnade brallerna i styret så ja slet sönder både byxer å kallingar:D på den tiden körde man med keps för att va "hård":rolleyes: jaja de är preskiberat nu..
 

Quethec

Välkänd medlem
21 apr 2005
824
2
16
Gävle
Lynx440 må ha sagt något omoget som ej är passande men när jag läser hela denna tråd skrattar jag. Det verkar ju vara en tävling vem som har gjort illa sig värst, Jag tycker faktiskt det är rätt omoget också. "Men duu jag har faktiskt kört 250km/h timmen i ett höghus med min sparkcykel så jag fick ligga i sjukhus i 3 år sen använda kryckor i 15 år så snacka inte om ditt ben." GAAAH?!.
 

Pitabroed

Välkänd medlem
7 nov 2005
3.259
80
48
Övik
Själv så har skotern min stått sen nyår och i helgen ska jag till fjälls, troligtvis utan skoter.. Inte alls bra..
 

ski-dooer

Välkänd medlem
21 nov 2006
212
0
16
jämtland
Ja det kan nog ligga nåt i de.. en pojkstackare från byn där jag växte upp hoppade på kryckor konstant! Vurpa me moppen- hoppa på kryckor. vurpa me crossen- hoppa på kryckor, ramla i slalombacken-hoppa på kryckor.. De är ju synn om'en...
 

StubbRubb

Aktiv medlem
26 jan 2006
86
0
6
Ö-vik
Går era kroppar sönder så är ni alldeles för klent byggt. :D
Vissa kanske gör mer riskfyllda saker i sitt liv än att bara ta det lungt och försiktigt...;) och kanske rent av har otur..

Jag har brutit vänster fot (gips), brutit höger tumme (gips), slitit sönder höger lillfinger sena av och ben (operation och värsta skenan med gummisnoddar och skit), brutit höger stortå (gips) en knoge i högerhanden mer eller mindre krossad plus en diverse jack och sår som har bövt sys.

Edit: glömde säja till trådstartaren att jag lider med dig, inte skoj att göra illa sig..

Men det värsta är nog att jag rammlade ner från ett tak för lite mer än två år den och krossade mitt högra underben och fotled. Det var nära att dom skulle amputera bort foten på mig benpiporna stack ut ca 17cm 4 veckor på sjukhus med tre stora operationer och två mindre sedan tjatade jag mig därifrån dom ville ha mig kvar. ca 9 månader utan att få stödja mig på foten (7 första med järnskrot och dom senare med gips) och efter ett år så kunde jag gå kortare sträckort utan kryckor och jag kommer aldrig att bli bra.:( Här är en bild hur det såg ut ca 9 veckor efter det hänt. Jag har öppet sår under bandaget pga att det var aldeles för svullet så dom kunde ej sy igen efter den sista större operationen har bild på det också. Man ser sjuksköterskans fingrar när hon tar på sig hanskar längs ner till vänster. Jag fick vård hemma för mina sår och sånt.... och om ni ser ärret som går uppåt så var det benpiporna som slet upp det det är inte operationsärr.

 

PhzII-Mtn

Välkänd medlem
18 feb 2007
130
0
6
Tierp
Vridit knä ur led efter en vurpa med crossen, spricka i nåt revben efter en frammåtvolt över styret med skotern :D annars inget allvarligare. Som tur är, man är ju trotsallt lite försiktig när man inte ser vad som döljer sig under snön :)